Noutăți

Știri proaspete și idei pe gustul tău

8 May, 2017

Baieții de la Neatza cu Razvan si Dani ne-au învațat și asta. SALARMA v-a pregătit noi surprize, ce vor fi dezvăluite în curând!

8 May, 2017

De 1 Iunie, invităm toți copiii mici și mari la o zi plină de surprize! Hai la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala! Cris-Tim vă prezint

8 May, 2017

Campania Cris-Tim cucerește internetul și a ajuns și la Groparu pe blog, care promite dezlegare la premii: un coș de bunătăți Cris-Tim.

8 May, 2017

Intră pe blogul lui Chinezu și să răspunzi cât mai creativ la întrebarea “Ce produs de necrezut va lansa Cris-Tim”. Mult succes!

8 May, 2017

Intră pe blogul Elei Crăciun, spune ce produs de necrezut crezi că vom lansa, și câștigă un coș plin cu bunătăți Cris-Tim!

8 May, 2017

Bloggerul Mihai Vasilescu vrea să îți umple coșul de picnic cu produse Cris-Tim. Intră pe blogul lui și spune “ce ți-ar dori mușchiu’?“.

8 May, 2017

Sabina Cornovac vrea să îți umple coșul de picnic cu produse Cris-Tim. Intră pe blogul ei și ghicește ce vom lansa de necrezut pe 16 mai.

8 May, 2017

Reporterul nostru Vis-A-Vizante s-a infiltrat în studiourile Bromania pentru a duce vestea unui salam de necrezut!  

8 May, 2017

Nu vă vine să credeți dar i-a provocat pe cei de la Times New Roman la glume despre salam! Play pentru ceva de necrezut.  

8 May, 2017

Vis-A-Vizante a intrat sub acoperire la el să-i dea vești de necrezut despre inovația Cris-Tim. Iată cum a reacționat marele bucătar.  

8 May, 2017

Un salam care aduce like-uri? Iată cum a reacționat Cabral.

8 May, 2017

Iată cum a reacționat vedeta când reporterul nostru i-a vorbit despre un salam cu care poți să desenezi.